Twee foto’s combineren in Photoshop – wolkenhuis

Het combineren van twee foto’s in Photoshop is niet moeilijk en in deze post laat ik je zien hoe ik het voor elkaar heb gekregen om een ​​huis te combineren met een foto van wolken.

Twee foto’s combineren in Photoshop

Mijn favoriete tool in Ps

Het is een Quick Selection-tool waarmee ik een geselecteerd fragment uit de foto kan selecteren en uitknippen. Ik heb in oranje gemarkeerd waar de tool zich bevindt 🙂

Zoals je in de video zult zien, schetste ik het huis met deze tool, daarna kopieerde ik het met de sneltoets Command + C (dit is de sneltoets voor Mac OS, voor Windows hebben we Control + C), ik had al een foto van de wolken openen en plakken met Command + V (voor Windows Control + V).

Oké, nu gaan we de twee foto’s aan elkaar hechten

Na deze korte beschrijving kan ik je nu uitnodigen om de video te bekijken 🙂 Ik hoop dat het nuttig voor je zal zijn en je een beetje dichter bij het werken in Photoshop zal brengen.

Ook bewerk ik foto’s in Lightroom. Voor mij is het een gemakkelijkere manier en ik heb mijn presets daar ook. Ik zal opmerken dat ik je mijn manieren van verwerken laat zien, en ik weet niet of dat is wat de meesters van Ps. Dit zijn mijn manieren waar ik me aan houd 🙂

Ik heb de cloud en het huis gedownload van de  Unsplash-  website.

Muziek voor de film gedownload van   https://freemusicarchive.org/